Stockholm Pass Fördelar: Fri entré till Gröna Lund Tivoli med Stockholm Pass

Stockholm Pass Fördelar: Fri entré till Gröna Lund Tivoli med Stockholm Pass

Fri entré till Gröna Lund Tivoli med Stockholm Pass  

GRÖNA LUND TIVOLI Gröna Lund Tivoli StockholmGröna Lund Tivoli

StockholmGröna Lund Tivoli StockholmGröna Lund Tivoli StockholmGröna Lund Tivoli Stockholm 1 2 3 Stockholm Pass Fördelar: Fri entré till Gröna Lund Tivoli med Stockholm Pass Normalt pris: 120 kr Översikt Öppettider Adress och karta Sevärdheter i närheten Gröna Lund i Stockholm är Sveriges största nöjespark, precis vid havet i den vackra Djurgården.

Ett besök på Gröna Lund är den perfekta dagen för både familj och vänner som besöker Stockholm och du är garanterad att ha kul på 31 attraktioner och åkattraktioner som passar dem i alla åldrar. Vänligen notera: Enskilda attraktioner och rittpriser ingår inte i Stockholmspasset Det finns extra entré på konsert nätter. Från 18.00 kostar det 270 kronor extra med Stockholm Pass på konsertnätter. Endast entré på Gröna Lund Tivoli.

Stockholmspasset är inte giltigt vid speciella evenemang på Gröna Lund ATTRAKTIONER OCH RIDER: 7 rullgardiner + 24 andra turer 70 konserter VISSTE DU: – Det är den äldsta nöjesparken i hela Sverige, som går tillbaka till 1883 – Gröna Lund lanserade en ny attraktion år 2017, Ikaros! En av de mest spännande ritt någonsin! SAKER ATT SE:

Sevärdheter och åkattraktioner Det finns 31 olika attraktioner totalt och oavsett ålder eller hur modig du är finns det någonting för alla på Gröna Lund. Här kan du hitta snabba rundor, karuseller och åkattraktioner som får dig att skrika och skratta av svindel. Prova tekopparna eller köra de gamla radiobilarna, och om du inte är rädd för höjder kan du åka bergbanan Insane eller Free Fall Tilt. De som vågar kan också komma in i The Nightmare House. För de yngre, gå till The World of Pettson och Findus, eller ta en tur in i det roliga huset för mindre spännande sökande attraktioner. Förutom alla spännande sevärdheter arrangerar Gröna Lund också konserter och föreställningar.

I sommar utspelar sig mer än 70 konstnärer, både internationella kända och populära svenska konstnärer på scenen i Gröna Lund. Kolla in webbplatsen för att se om din favoritartist spelar under ditt besök. HUR MAN KOMMER DIT: Buss: 67, Hop On-Hop Off Spårvagn: 7 Båt: Hop On-Hop Off se: hela listan med attraktioner ingår

editor